';

Vi möts på Facebook

Den gamla Facebook-gruppen ersätts av den nya gruppen Vi som jobbar i Wachtmeister Galleria.

Där kommer löpande ny information att läggas upp om gallerians utveckling men även information kring vardagliga frågor såsom drift, aktiviteter och allmänt. Ambititionen är att öka informationsutbytet och öppna för mer dialog.

Wachtmeister Galleria ska vara en attraktiv mötesplats för besökande, handlande och arbetande i Karlskronas centrum. Här är information till dig som jobbar och verkar i Wachtmeister Galleria.

Gå med i Facebook-gruppen

  1. Surfa till Vi som jobbar i Wachtmeister Galleria
  2. Klicka på ”Gå med i grupp”
  3. Ange vilket företag/organisation du jobbar på
  4. Din ansökan behandlas nu av Wachtmeister Galleria
  5. När din ansökan är godkänd får du en notis på Facebook
  6. Tips! För att inte missa något kan du klicka på de tre punkterna […] ute till höger i Facebook-gruppen och välja Hantera aviseringar › Alla inlägg och sedan Spara.

Missa inget från Facebook-gruppen

Nu när du hittat in är du varmt välkommen att ställa frågor eller kommentera det vi lägger upp. Vi vill gärna höra vad du tycker och är säker på att arbetet med gallerian blir bättre när vi samarbetar.

Frågor om drift?

Om det är driftsfrågor ber vi er som tidigare att vända er till Heimstadens hemsida och Mina sidor eller ringa 0770-111 050.

För alla andra frågor vill vi hänvisa till den nya Facebook-gruppen, som kommer ersätta all annan information. Vår förhoppning är att det kommer underlätta att allt finns samlat på en och samma plats.