';

Så gör vi besöken säkrare

För Wachtmeister Galleria är säkerhet och trygghet främsta prioritet – både när det gäller er besökare och alla som arbetar i gallerian. Med stor respekt för det rådande läget fortsätter vi som fastighetsägare samtidigt att stötta de lokala butikerna och vidtar åtgärder för att du ska kunna besöka gallerian så säkert som möjligt.

Under tiden för covid-19 har flera åtgärder vidtagits på såväl gallerians ytor som i butikerna. Vi har bland annat utökad lokalvård, tillhandahåller handsprit, har placerat ut avgränsande band med uppmaning att följa ”högerregeln” för att möten ska undvikas, och påminner via skyltning och högtalare om att hålla avstånd.

Wachtmeister Galleria har kvar de vanliga öppettiderna, i syfte att sprida ut besökarna i mesta möjliga mån. Ni är många som även i dessa tider behöver besöka oss för ärenden – inte minst gällande apoteksvaror, livsmedel och post. Titta gärna i besökstabellen och se när det brukar vara få besökare på plats. Kom ihåg att hålla avstånd, att tvätta och sprita händerna, samt att bara besöka gallerian då ni är helt friska.
Se gallerians öppettider här.

Handla lokalt på nya sätt
De flesta butikerna kan hjälpa dig med köp på distans, så att du kan fortsätta att stötta de lokala handlarna även om du inte har möjlighet att besöka gallerian. Kontakta den aktuella butiken för mer information.
Butikernas telefonnummer finns listade här.

Kontakta oss gärna
Både gallerian och butikerna arbetar hela tiden vidare för att finna lösningar för att ta hand om er kunder på ett säkert sätt. Har du några förslag på åtgärder eller undrar du något? Välkommen att kontakta oss på wachtmeistergalleria@heimstaden.com eller via våra sociala medier.

Ta hand om dig, och stort tack för att du handlar lokalt när det som bäst behövs!