Shopping

Cubus logotyp

Cubus

Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med kläder till både dam, herr och barn.

Cubus är en del av det norska familjeföretaget Varner. Vi har som mål att täcka de nordiska familjernas grundläggande klädbehov – att göra det enkelt för dig att känna dig bekväm. Målet har vart detsamma i över 40 år, men vi utvecklas snabbare än någonsin.

I dag knyter vi starkare band till Cubus nordiska rötter. De nordiska levnadssätten, värderingarna och behoven. Vi tar med oss det nordiska enkla formspråket och hämtar våra färgpaletter från naturen. Våra designteam låter sig vägledas av de nordiska årstiderna med fokus på klimat, tydliga säsonger och till det ibland instabila vädret. Vi vet att under sommaren här i norr har vi lika stort behov för ett par lätta långbyxor och en uppdaterad dunjacka, precis som att hösten för med sig en behövlighet om varm komfort såväl som lätta, funktionella material.

Vi fokuserar på rena, enkla kvaliteter och naturmaterial. Vårt mål är att vara bäst på ull och en pionjär på nyheter inom naturfiber. Med fokus på fiber före trend skapar våra designteam, säsong efter säsong, idén om den tidlösa, nordiska basgraderoben – och ger den ett modernt inslag.

Öppettider Öppet
Vardagar 10:00–18:00
Lördagar 10:00–16:00