Shopping

The Body Shop logotyp

The Body Shop

The Body shop tar den naturliga vägen till skönhet där alla våra produkter baseras på naturliga ingredienser i våra kosmetika, hud- och hårvårdsprodukter. För oss handlar det om att må bra och göra gott. Vi tror på människors rättigheter, jobbar aktivt för miljön och är emot djurförsök. Vi erbjuder naturligt inspirerande skönhetsprodukter inom makeup, kropp & bad, ansikte, hår och olika dofter.

När The Body Shop först slog upp sina dörrar 1976 var det en liten grönmålad butik i Brighton, England. Dess inställning till skönhet skiljde sig enormt mot de stora jättarna i skönhetsbranschen. Budskapet var enkelt – produkter från etiskt medvetna källor och ingredienser med naturligt ursprung från hela världen i anspråkslösa förpackningar som lätt kunde fyllas på. Produkter och skönhetsritualer tillverkade för alla kroppar och som gjorde att kvinnor trivdes med sig själva och som aldrig lovade att en kvinna behövde se ut som någon annan.

VIP-kväll
Nu går det att boka The Body Shops populära VIP-kvällar igen!

Samla ihop 4–10 personer bland kollegorna, vännerna eller familjen och njut av lyxen att ha The Body Shop och deras proffsiga team för er själva. Bubbel & tilltugg, det senaste inom makeup & hudvård, och förstås gott om tips & trix från experterna! Perfekt för att sätta guldkant på vardagskvällen eller som uppvärmning inför ert restaurangbesök!

VIP-kvällarna kan skräddarsys enligt era önskemål. Ta kontakt med butiken på telefon eller via sociala medier för mer information och bokning.

Välkommen till The Body Shop i Wachtmeister Galleria!

Öppettider Öppet
Vardagar 10:00–18:00
Lördagar 10:00–16:00